3D моделиране. 3D принтиране

Замаразено пиле Чифликъ

Пиле грил на ЧифликДълго време се канех да напиша този пост и накрая се наканих. В него ще стане дума за това с какво ни хранят милите родни фирми и може ли да се вярва на рекламите им.
По-специално ще разкажа за замразеното Пиле грил на Чифликъ.
Преди известно време на съпругата ми и се налагаше да работи до късно и аз реших да се включа в приготвянето на вечерята. Менюто щеше да бъде печено пиле с картофи. Тъй като веднъж ми се случи да купя охладени пилешки бутчета които бяха замирисали реших този път да купя замразено пиле с надеждата, че то няма как да се е развалило, но изобщо не предполагах каква изненада ме чака.
Весело се запътих към магазина и тъй като нямаше кой знае какъв избор на замразени пилета си купих  Пиле грил на Чифликъ. Занесох го в къщи и го оставих да се размразява. След няколко часа обелих и нарязах картофите, приготвих тавата и си мислех, че ми остава само да извадя пилето от плика, да го осоля и да го сложа при картофите. Да ама не, както казваше Петко Бочаров. След отварянето на плика се шашанах. Пилето беше с половината перушина по себе си. Не зная  каква хигиена на храните спазват във фирма  Чифликъ. Не зная и дали някой им е казал, че когато човек си купи замразено пиле очаква всички пера да са оскубани, а не както се вижда от снимките, половината да са оставени на клиента за домашно.

Замаразено пилеПиле грил

Убих повече от половин час да скубя перата на пилето с една пинцета, докато го докарам във вид удобен за ядене. През живота си съм изял поне хиляда замразени пилета, но такова чудо не бях виждал.
Така, че извода е един: Никога не си купувайте продукти на  Чифликъ. Не се знае какво може да изскочи отвътре.